Cumartesi, Nisan 20, 2024

Moto Z4 Play’e Ait İlk Görüntüler Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola firması yeni tanıtacağı Moto G7, G7 Plus, G7 Power ve G7 Play cihazlarına yenilikler eklemek için çabalıyor. Yeni tanıtacağı cihazlar arasında olan Moto Z4 Play’e ait görüntüler ortaya çıktı. Bu yeni telefonun ilk 3D render görüntüleri OnLeaks ve CompareRaja tarafından paylaşıldı.

 

Moto Z4 Play’in Beklenen Özellikleri

Motorola’nın önümüzdeki aylarda piyasa süreceği yeni telefonu Moto Z4 Play’in tasarımına ait detayları gösteren  görseller ve 360 derecelik videosu OnLeaks ve CompareRaja’nın yaptığı işbirliği ile ortaya çıktı. Bu iki kaynağın paylaştığı görüntülere göre akıllı telefonun ekranı 6.2 inç boyutunda olacak.

moto z4 play 06 1024x576

Moto Z4 Play‘in kamera tarafında bakıldığında ön kısımda bir adet kamera ve arka kısımda ise bir kamera bulunacak. Bununla beraber su damlası adı verilen bir çentiğe sahip olan cihaz 3.5 mm kulaklık girişine ve USB-C bağlantı noktasına sahip olduğu görseller sayesinde belli oluyor.

Bir diğer önemli detay ise parmak izi okuyucusunun hiçbir yere konumlandırılmamış olması. Yani bu da parmak izi okuyucusunun ekrana gömülü olarak gelebileceğini gösteriyor. Tüm bu ortaya çıkan detaylarla beraber cihazın teknik özellikleri hakkında net bir bilgi yok. Telefon hakkında yeni bilgiler olduğunda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler