Perşembe, Nisan 25, 2024

RealMe, Kısa Bir Süre İçerisinde 4 Milyon Adet Akıllı Telefon Satmayı Başardı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Oppo’nun bir alt markası olan Realme, geçen yıl Mayıs ayında akıllı telefon piyasasına giriş yapmıştı. Çıkışının üzerinden sadece 7 ay geçmesine rağmen Realme 4 milyon adet satış rakamına ulaştı ve başarısını resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Uygun fiyatlı akıllı telefonlar ve son derece performanslı telefonlar üreten Realme’nin bu başarısının devam etmesi bekleniyor.

Oppo ile Pazara Giriş Yaptılar

Çinli telefon üreticisi olan Oppo ile akıllı telefon pazarına giriş yapan Realme, geçtiğimiz Mayıs ayında ilk telefonunu kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Kısa bir süre sonra Oppo’dan ayrılıp tek başına yola devam eden firma resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 4 milyon adet akıllı telefon satışı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Başlıksız 2

Hızlı bir şekilde piyasaya girerek grafiğini yükselten firma giriş seviyesindeki akıllı telefon modellerine odaklanması ve uygun fiyatlı akıllı telefon sunması sebebiyle oldukça tercih ediliyor. 2019 yılında daha da büyümesi beklenen Realme‘nin akıllı telefon piyasasındaki bu başarısını devam ettirip etmeyeceğini zamanla göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler