Cuma, Nisan 19, 2024

Motorola Edge Plus Gerçek Görüntüleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola Edge Plus, markanın üst segment akıllı telefon modellerinden biri olacak. Hem teknik donanım olarak hem de tasarım olarak iddialı bir seri bekliyoruz.

Serinin tasarımı için ortaya çıkan son bilgiler de telefonun ne kadar iddialı olacağını gösteriyor. Sızdırılan görsellere göre her iki taraftan kavisli bir ekran gelecek. Ekranın yanlardan tamamen çerçevesiz olmasını sağlayacak olan kavisli yapı, üst ve alt kısımlardan ince çerçeveler ile desteklenecek.

Üst kısımda kamera için ek bir alan olmayacak ve ekrana gömülü olarak bir kamera kullanıldığını göreceğiz. Bunun dışında arka kısımda ise üst üste 3 arka kameranın başrol oyuncusu olduğunu göreceğiz. Tabii ki Motorola logosu da yine yerini koruyacak olan detaylar arasından yer alıyor.

Motorola Edge Plus amiral gemisi bir telefon olacak

Teknik kısımda ise amiral gemisi bir telefon bizi karşılayacak. Başta işlemci kısmında Snapdragon 865 serisi işlemcilerin kullanılması bekleniyor. Yeni nesil amiral gemisi işlemci modellerinin yanında kaç GB RAM kullanılacağı konusunda bir paylaşım yapılmadı.

Kavisli ekranın boyutuna geldiğimiz zaman ise 6.67 inçlik geniş bir panel göreceğiz. Full HD+ çözünürlük değerine sahip olacak olan akıllı telefonların 90 Hz yenileme hızı da olacak. Tüm bu özelliklerle şimdiden dikkat çeken Motorola Edge Plus modelinin önümüzdeki ay içerisinde tanıtıma çıkması da beklentiler arasında yer alıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler