Çarşamba, Nisan 24, 2024

Motorola Moto G 5G (2022) Teknik Özellikleri ve Görselleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geride bıraktığımız Kasım ayında “Austin” kod adı ile bir Motorola akıllı telefon ortaya çıkmıştı. Mevzubahis akıllı telefonun ekranının ortasında nokta bir çentik ve arka tarafta 50 MP çözünürlüğünde ana kameranın yer aldığı kamera üçlü kamera kümesi yer alıyordu.

Bugün ise Austin kod adındaki akıllı telefonun tasarımını ortaya çıkaran ve bir dizi özelliklerini listeyen yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Akıllı telefona ait görüntüler Prepp.in işbirliği ile OnLeaks tarafından ortaya çıkarıldı. Motorola Austin’in Moto G 5G (2022) olarak adlandırılacağı belirtiliyor.

XT2213 model numarasına sahip cihazda diyagonal 6.6 inçlik ekran bulunacak ve gücünü Qualcomm’un Snapdragon 750G yonga setinden alıyor olacak. Kutudan çıktığı haliyle yazılım tarafında Android 11 işletim sistemini çalıştıracak.

Moto G 5G 2022, sağ taraftaki çerçevede çoklu işleve sahip bir güç düğmesi barındırıyor; parmak izi okuyucusuna sahip bu düğme aynı zamanda bir ses düzeyi kaydırıcısına da sahip. Alt tarafta bir adet hoparlör, mikrofon, 3,5 mm’lik kulaklık jakı girişi ve USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor.

Sızıntıya göre akıllı telefon 9,3 mm kalınlığında (kamera çıkıntısı dahil edildiğinde 10,7 mm) olacak ve 4GB RAM ile maksimum 512GB’ kadar yükseltme yapabileceğiniz bir 128GB depolama alanı ile birlikte gelirken 5000 mAh kapasiteli bataryadan enerji alacak.

Arka taraftaki kamera kümesinde 50MP çözünürlüğünde ana kamera ve eşlik eden 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı ve 2MP çözünürlüğünde makro/derinlik algılayıcı yardımcı kameralar yer alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler