Cuma, Nisan 26, 2024

Oppo K10’nun Teknik Özellikleri Lansmandan Önce Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi Oppo, 23 Mart’ta Oppo K10 isimli akıllı telefonunu Hindistan’da resmi olarak tanıtacak ve şirket Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alan akıllı telefon 50MP çözünürlüğünde ana kameraya, 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerasına, yan çerçeveye monte edilmiş parmak izi okuyucusuna, Çift SIM Kart desteğine sahip olduğunu hali hazırda açıklamıştı.

microSD kart yuvası ve Sanal RAM Genişletme desteği ile gelen akıllı telefonun 33W şarj hızına sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan enerji alacağını bugün öğrenmiş olduk.

oppo k10
Oppo K10'nun Teknik Özellikleri Lansmandan Önce Sızdırıldı! 3

İlgili sızıntıyı yapan kaynağa göre Oppo K10, 6.5 inçlik 90Hz yenileme hızına sahip Full HD+ çözünürlüklü LCD ekran ile birlikte geliyor olacak. Yazılım tarafında ColorOS 11.1 kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemini çalıştıran akıllı telefon 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte geliyor olacak.

oppo k serisi
Oppo K10'nun Teknik Özellikleri Lansmandan Önce Sızdırıldı! 4

Arka taraftaki kamera kümesinde 50MP çözünürlüğündeki ana kameraya 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro kamera eşlik ediyor olacak. Oppo K10 Hindistan’da FlipKart aracılığı ile satışa çıkacak ve fiyatının 20.000 Hindistan Rupisi (265 Dolar / 240 Euro) olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler