Cuma, Mart 29, 2024

Motorola One Vision’ın Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gün önce Geekbench testi ile beraber ortaya çıkan Motorola One Vision’ın bugün bazı teknik özellikleri yine ortaya çıktı.

Motorola’nın yeni akıllı telefonu One Vision, 2520 x 1080 piksel çözünürlük sunan 6.2 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Gücünü Samsung’un üretmiş olduğu Exynos 9610 yonga setinden alacak olan telefona 3GB – 4GB RAM olmak üzere iki farklı seçenek vede 32GB – 64GB – 128GB olmak üzerede üç farklı depolama alanı eşlik edecek.

Arka tarafında 48 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ile 12 megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna ev sahipliği yapacak olan cihazın, ön tarafında ise nasıl bir kameranın bulunacağı henüz bilinmiyor.

Motorola P40 1

Kutudan Android’in en sürümü olan 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan Motorola One Vision, 3.500mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek. Bunun yanı sıra akıllı telefon adından da anlaşılacağı gibi Android’in One programına katılacak yani cihaz hızlı bir şekilde güncellemeleri edinecek.

Mavi ve altın olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği ve nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı ise henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler