Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy A40’ın Tüm Teknik Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Mobil Dünya Kongresi 2019 kapsamında Galaxy A50 ve A30 modelini tanıttı. Bguün ise bu iki modelin ortasında konumlandırılacak olan Galaxy A40 modelinin tüm teknik detaylar, fiyat etiketi ve basın görselleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A40 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy A40, 5.9 inç büyüklüğünde Super AMOLED FULL HD+ çözünürlüğe sahip İnfinity U adı verilen bir su damlası adı verilen çentik ile beraber geliyor. Gücünü Exynos 7885 yonga setinden alacak olan akıllı telefon 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 16 megapiksel + 5 megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumu olduğu görülen cihazın ön tarafında ise 25 megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyafram açıklığına sahip bir adet selfie kamerası bulunuyor. 

Ekran Alıntısı 3

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu One UI arayüzü ile beraber çıkacak olan Galaxy A40, 3.100mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak.

Siyah, Mavi, Mercan ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile beraber gelen akıllı telefonun fiyat etiketi şirket tarafından 249 Euro olarak belirlenmiş durumda. 10 Nisan tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber cihazın tanıtılması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler