Cuma, Nisan 26, 2024

Motorola Razr 2022’nin Hangi Yonga Setini Kullanacağı Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’a ait akıllı telefon üreticilerinden Motorola, ilk katlanabilir akıllı telefon modelini 2019 yılında piyasaya sürmüştü ve insanlar ürünü kompakt tasarımı sebebiyle oldukça beğenmişlerdi ve şimdi ise şirket bu sene içerisinde güncellenmiş özelliklere sahip yeni bir Razr modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Motorola’nın bir marka yöneticisi, yaklaşmakta olan Motorola Razr 2022 hakkında bazı bilgileri Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da paylaştı. Weibo’da paylaşılan bilgilere göre yeni nesil akıllı telefon Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setinden güç alacak.

Motorola Razr 2022’nin internete sızan olası teknik özellikleri neler?

Önceki sızıntılara göre akıllı telefon 50MP çözünürlüğünde f/1.8 diyafram aralığında ana kamera ile birlikte gelecek ve ana kameraya makro ve geniş açılı çekimler için 13MP çözünürlüğünde yardımcı kamera eşlik edecek. Motorola Razr 2022, ön tarafta 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunacak.

8GB RAM ve 256GB Dahili Depolama Alanı sunan başlangıç modelinin yanında 12GB RAM ve 512GB Depolama Alanı sunan başka bir konfigürasyonunda olması bekleniyor. Ünlü analist Evan Blass’a göre Motorala Razr 2022, Temmuz sonu ve Ağustos başı gibi Çin’de tanıtılıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler