Çarşamba, Nisan 24, 2024

Motorola Razr 5G Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Evan Blass (nam-ı diğer evLeaks) beyciğim, katlanabilir telefon Motorola Razr’ın 5G varyantı olan Motorola Razr 2020 bir diğer adı ile Motorola Razr 5G‘yi sızdırdı.

Motorola Razr 5G olduğu iddia edilen fotoğraf: @evleaks
Motorola Razr 5G olduğu iddia edilen fotoğraf: @evleaks

Evan Blass tarafından sızdırılan görsellere baktığımız zaman 5G ile güçlü bir revizyona uğramış Motorola Razr‘ın yeni varyantında arka kameranın daha da belirgin olduğunu görüyoruz.

Bunların haricinde daha küçük çentik ve harici parmak izi sensörü olmayan daha kalın ve yuvarlak bir ahize görünüyor. Onun haricinde tasarımsal açıdan baktığımız zaman Samsung’un dikey katlanabilen telefonu Galaxy Z Flip akıllara geliyor.

5G ile donatılmış ve tasarımsal açıdan revizeler uğramış olan Motorola Razr 2020 modeli; Qualcomm Snapdragon 765 işlemciden güç alacak, 8GB RAM’e ev sahipliği edecek ve kullanıcılara 256GB Depolama Alanı sunacak.

Kamera konusunda ise cihazın arka tarafında 48 megapiksellik tek bir lens yer alacak ve 5G desteği ile karşımıza çıkacak. Ayrıca cihaza 2845 mAh’lik pil güç verirken ön tarafında ise 20 megapiksellik kamera yer alacak.

Aylardır sessiz kalan Motorola’nın yenilikçi dikey katlanabilir telefonu Razr 2020 yada Razr 5G, Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung’un Galaxy Z Flip 5G cihazı ile yarışacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler