Perşembe, Nisan 18, 2024

MSI GeForce RTX 3080 12GB Modellerinin Fiyatları Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Nvidia’nın ek bir lansman yapmasını bekliyoruz. Yapılacak olan duyuruyla beraber RTX 3080 12GB serisinin geleceği söyleniyor. Gün içerisinde yapılacak duyuruyu bekleye duralım, özel seriler için sızıntılar başladı bile. İlk sızdırılan ise MSI GeForce RTX 3080 12GB modelleri oldu.

Bir satış sitesinde gözüken yeni ekran kartları, fiyatlarıyla beraber ortaya çıktı. Sızıntı, baştan sona beklentimizi de değiştirdi. Görünen ve anladığımız çok ucuz modeller gelmeyecek.

MSI GeForce RTX 3080 12GB Fiyatları için Önemli Sızıntı

Sızıntıda iki ayrı model için fiyat gözüküyor. Bu modellerden birisi Gaming Z Trio isimli model ve fiyatı da 1699 Euro olarak listelenmiş. Hiç ucuz olmadığını anladığımız kart, 10 GB modeline göre neredeyse 200-300 Euro farklı olacak.

Kaçırmayın: ASUS, Radeon RX 6500 XT Serisi için Fiyatları Paylaştı

Diğer taraftan SUPRIM X olarak bildiğimiz ve MSI’ın en ünlü modelleri arasında gösterilen seri için de fiyat bilgisi gözüküyor. Bu seri için gözüken fiyat bilgisi ise 1799 Euro.

MSI GeForce RTX 3080 12GB

MSI GeForce RTX 3080 12GB

Daha da yüksek. MSI RTX 3080 12GB modelleri için fiyatlar gerçekten böyle olur mu bilemiyorum. Ama şunu biliyorum ki ekran kartlarında genel anlamda yüksek fiyatlar devam ediyor.

Ülkemiz için ekran kartı fiyatlarından zaten söz etmeye bile gerek yok. Bu kısmı direkt olarak geçiyorum. 🙂 Öyle bir hal aldı ki yanına yaklaşılmaz modeller var. Ne zaman fiyatlar düşer ya da düşer mi bilemem ama yeni gelen seriler de üzecek gibi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler