Cumartesi, Nisan 20, 2024

MSI ITX kasalar için Aero ITX ekran kartı serisini duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ITX kasa kullanan kişiler için MSI yeni ekran kartı serisini duyurdu. MSI Aero ITX adına sahip olan ekran kartları, ITX kasaya sahip olan fakat yüksek performanslı ekran kartı modellerine geçiş yapamayan kullanıcıları kapsıyor. Şimdi dilerseniz MSI Aero ITX ekran kartlarına yakından bir göz atalım.

Kompakt tasarımda geliştirilen yeni ekran kartları, yüksek performansa sahip olduğu gibi, iş ve oyun bilgisayarlarında tercih edilecek. Geniş yapıları sayesinde tüm donanımlar için yeterli bir hazne sundukları gibi, donanım açısından kısıtlı imkanlara sahip kullanıcıların yüzünü güldürebilir.

Bilirsiniz, ITX kasalar küçük yapıları ile tanındığı için gidip içerisinde büyük ekran kartlarını takamıyorsunuz. Taksanız dahi yerden dolayı büyük sıkıntılar ile karşılaşabiliyorsunuz. MSI‘da bu olayın üzerine giderek ITX kullanıcıları unutmamış.

 

msi aero itx ekran karti
MSI Aero ITX ekran kartları neler sunuyor ?

Minimum GTX 1050 modeline sahip olan MSI Aero ekran kartları maksimum GTX 1070 modeli ile satılacak. Küçük boyutları ile yüksek performanslar vaat eden ekran kartları için en merak edilen soru ise normal 1070 ile Aero ITX ekran kartlarının performanslarında nasıl bir fark olduğu. Bunu da ilerleyen zamanlarda sistemlerimizde yapacağımız testlerde yakından görebileceğiz.

 

msi aero itx ekran karti sogutma
Toplamda sekiz farklı model ile gelecen olan MSI Aero ITX ekran kartlarının diğer modelleri şu şekilde satılacak;

❱ MSI GTX 1050 Aero ITX 2G OC

❱ MSI GTX 1050 Ti Aero ITX 4G OC

❱ MSI GTX 1060 Aero ITX 3G

❱ MSI GTX 1060 Aero ITX 3G OC

❱ MSI GTX 1060 Aero ITX 6G

❱ MSI GTX 1060 Aero ITX 6G OC

❱ MSI GTX 1070 Aero ITX 8G – 1750 TL

❱ MSI GTX 1070 Aero ITX 8G OC – 1875 TL

 

msi gtx 1070 aero itx ekran karti
Şuanda Aero serisi tüm ekran kartlarının piyasa satış fiyatları henüz netleşmedi. Tasarımsal açıdan da ufak bir değerlendirme yapacak olursak tek fanlı bir yapı ve minik gövdeleri kullanıcıları epey bir rahatlatacak. Siyah ve beyaz alaşımdaki tasarım gayet sade ve profesyonel olmuş. 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler