Perşembe, Nisan 18, 2024

MSI RTX 2070 GAMING X Ekran Kartı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

MSI yeni ekran kartı serisine devam ederken, hali hazırda RTX 2070 Gaming X modeli gün yüzüne çıktı. Çift fanlı tasarımı ile gelen yeni model, Navi mimarisine ait bir ekran kartı bekleniyorken, RTX serisinden devam ediyor olması ve erkenden gelmesi hepimizi şaşırttı.

Ancak bu ekran kartında dikkatinizi çeken bir detay olmuştur diye düşünüyorum, zira bu model Trio ailesine ait değil sadece Gaming X olarak geliyor.

MSI RTX 2070 Gaming X

Muhtemelen Ekim ayı içerisinde piyasaya sürülecek olan RTX 2070, üreticiler tarafından da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. İlk detay ise MSI tarafından geldiği gibi, bu kartların çoğu RTX 2080 serisi ile aynı soğutma çözümlerini kullanıyor. Fakat bazı modelleri bu serinin dışında bırakmışlar. İşte onlardan birisi de MSI RTX 2070 Gaming X modeli.

Bu model üçlü fan tasarımından ziyade biraz daha küçültülen GPU‘su ile birlikte çift fan tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Bu yeni kartın ismine de Gaming X denilerek çok yakında piyasaya sürülecek.

msi rtx 2070 ekran karti

MSI RTX 2070 Gaming X, Gaming X Trio ekran kartına nazaran biraz daha ince yapıya sahip. Bu kartta bulamayacağımız tek şey ise NVLink konektörleri oluyor. Aslında eski SLI konektörleri bile kartın üzerinde bulunmuyor. Bu konuda SLI yapmak isteyenler biraz düşünecekler.

Tasarım tarafında ise gri bir metal yapıda ön kapak slotları yer aldığı gibi, fanların hemen çevresi RGB aydınlatmalar ile donatılmış. Firma aynı zamanda bu aydınlatmaları yine MSI Gaming App üzerinden kontrol edilebilir şekilde revize etmiş. Yine özel modları da kişisel olarak değiştirerek kasanızın içerisinde kullanabileceksiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler