Cuma, Nisan 19, 2024

Amazon Intel i9-9900K İşlemcisini Listelemeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Intel i9-9900K için geri sayım devam ederken, Amazon’dan ilginç bir hamle gelerek web sitesi üzerinde 582.50 dolar fiyat etiketi ile listelenmeye başladı. Üst düzey performans ve saat hızı konusunda yeni gelişmeleri de arkasından getiren i9-9900K aynı zamanda Intel tarafından geliştirilen yeni kutu tasarımı ile de dikkat çekiyor. Baktığınızda altıgen bir mavi tasarım yapısı ile gelen kutu, satın alacaklara da kendisini özel hissettirecek.

Intel i9-9900K Amazon’da Listelendi

8 çekirdek ve 16 iş parçacığı ile birlikte gelen Intel i9-9900K, AMD Ryzen serisi tarafından almış olduğu hezimetten sonra bir cevap olarak kullanıcılara sunulmaya başlayacak. İsterseniz işlemciyi temel saat hızından manuel oynayarak 5.0 GHz saat hızlarına rahatlıkla çıkartabiliyorsunuz.

Ancak şuanda size yukarıda bahsetmiş olduğum kutu tasarımının resmi olup olmadığı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Zira kutu tasarımı bize biraz garip geldi diyebilirim. Bundan tam 20 gün önce Ryzen Threadripper 1950X incelememizde de bahsettik; “AMD son kullanıcıya bu tür kutu tasarımları yaparak mükemmel hissiyatlar uyandırıyor. Bunu gerçekten iyi başarıyorlar. Intel’de ise bu konuda bir gelişme yok.” dedikten sonra yeni işlemcinin bu tip bir kutu tasarımı ile gelmesi bizi de sevindirdi.

amazon intel i7 9900k

Zaten Intel burada direkt olarak AMD Threadripper serisi işlemcileri baz alarak, birinci sınıf ambalaj değiştirme işlemini gerçekleştiriyor.

Lansman öncesinde donanım listelerinin çoğunda olduğu gibi, şuanda Amazon’da açıklanan 582.50 dolar fiyat etiketi de değişebilir. Bununla birlikte i9-9900K işlemcisi için Türkiye fiyatlarını da merak ediyorsunuz biliyorum. Fakat bunları konuşmak için gerçekten daha çok erken.

“Zaten bu kurla ve piyasa durumu ile i9 konuşmasak da olur. Heves kalması lazım önce değil mi?” dediğinizi duyar gibiyim.

amazon intel i7 9900k 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler