Cuma, Mart 29, 2024

Müzik yayın platformu Deezer, tam anlamıyla Türkiye’ye giriş yaptı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birçok müzik yayın platformunun çeşitli faaliyetlerine tanıklık ettiğimiz şu günlerde, Deezer tarafından Türkiye pazarı için yeni bir hamle geldi. Deezer, kullanıcılarına nasıl opsiyonlar sunacak gelin bakalım.

Deezer, ses kalitesi ile oldukça iddialı!

deezer png 256Spotify, Apple Music, YouTube Music gibi platformların yanında yer alan Deezer, bu üç platformun arkasından geliyordu ve ülkemizde yeterli desteği sunmuyordu. Bu hamle ile Deezer, artık Türkiye pazarına giriş yapmış oldu.

İlk olarak Aleyna Tilki, Hadise, Göksel, Murat Boz ve Mustafa Ceceli gibi sanatçıların parçalarını bünyesine ekleyen Deezer, 56 milyonluk müzik arşivine sahip. Türkçe müzik seven kullanıcılar için DMC, Avrupa Müzik, Universal Müzik Grubu, Son Müzik, Pasaj Müzik, Seyhan Müzik, Poll Production ve GTR gibi birçok firmanın şarkıları kullanıma açık olacak.

deezer logo hd

Deezer Orta Doğu, Kuzey Avrupa ve Türkiye CEO’su Tarek Mounir, “Türkçe müzikseverlerin Deezer’ın sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanmasını istedik ve uygulamamızı yerelleştirdik. Bunun için de Türkçe içeriği en iyi şekilde derlemeye çalıştık. Global müziklere ulaşmak isteyen Türkiye’deki kullanıcılarımız için de en iyi listeleri hazırladık” açıklamasında bulundu.

Deezer’ın bir diğer ön plana çıkabileceği konu ise uygulama içerisinde sunduğu özellikler. Bu özellikler sırasıyla şu şekilde: Müzik ile eş zamanlı şarkı sözleri, karanlık mod, kullanıcılara özel çalma listeleri ve şarkı yakalayıcı.

Bu özelliklerin bulunması çok hoş. Özellikle müzik ile eş zamanlı şarkı sözlerinin sunulması belki de Deezer için satış oranı anlamında büyük bir katkı sağlayabilir çünkü müzikseverler şarkı sözlerini görmeyi her zaman isteyebilirler.

 

Deezer Üyelik Türkiye

Görselde de görmüş olduğunuz üzere Deezer, üç farklı abonelik seçeneği sunuyor. HiFi deneyimlemek isteyen kişiler aylık 26,99 TL ödeyip bu seçenekten yararlanabilirler. Deezer Family ise 6 profile kadar sunduğu destek ile oldukça hoş bir seçenek sunmuş.

Peki sizin Deezer hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler