Çarşamba, Nisan 24, 2024

Serious Sam 4 için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandan beri oyuncuların gönlünde taht kurmuş olan Serious Sam, yeni çıkacak olan oyunuyla birlikte popülaritesini sürdürmeye devam edecek gibi. Bakalım Serious Sam 4 nasıl olacak.

Serious Sam 4, Ağustos 2020’de çıkış yapacak!

Devamlı olarak aksiyonu damarlarımızda hissedeceğiz ve düşman ordularını durmak nedir bilmeden yok etmeye çalışacağız. Serious Sam serisinin dördüncü oyunu için herkes sabırsızlanmış bir durumda.

serious sam 4 planet badass

İlk oyunun çıkışı üzerinden yaklaşık olarak 20 yıl geçtikten sonra dördüncü oyunun çıkıyor olması Serious Sam severler için muhteşem bir haber oldu.

Kaliteli grafiklere sahip olan Serious Sam serisi, dördüncü oyunuyla da bu kaliteyi devam ettirmiş hatta ve hatta üstüne daha da çok şeyler koymuş. Açık dünya tecrübesini olmayacak ancak Serious Sam çizgisel oynanışıyla oyuncuların beğenisini toplayacaktır. Sonuç olarak canavar yok etmeye tam gaz devam.

serious sam 4

Motosiklet, biçer döver gibi araçlara ek olarak Papa’nın taşındığı kurşun geçirmez aracın benzeri de oyun içerisinde yer alacak. Serious Sam 4 ile bilgisayar kontrollü karakterler de oyunculara eşlik edecek. Rodriguez, Jones, Hellfire karakterleri Sam’in yanında düşmanlara karşı savaşacak.

Serious Sam 4‘ün yer alacağı platformlar: Steam, Google Stadia, PS4 ve Xbox One. Oyun şu anda Steam üzerinde 61 TL’lik fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış bir durumda.

 

Serious Sam 4: Planet Badass – Official Cinematic Trailer

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler