Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Naughty Dog’un Yönetmeni, The Last Of Us Multiplayer İçin Çalışmaların Devam Ettiğini Söyledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Naughty Dog‘un yönetmeni, The Last Of Us Multiplayer Projesi için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. The Last Of Us‘ın ilk oyunu piyasaya çıktığından beri oyuncular oyunu oynuyor ve çok seviyor. Öyle ki oyun, ilk çıktığı platform olan Playstation 3’te, 3.4 Milyon adet satış adedine ulaşmıştı. Bu satış adedi ile birlikte oyun, 2013 yılında Playstation 3 için en hızlı satış rakamına ulaşan oyun olmuştu. Bu sevginin ardından Sony, oyunu 2016 yılında Remastered yaparak yeniden Playstation 4 için satışa sürmüştü.

the last of us multiplayer 2

Oyunu Playstation 4’te oynayan oyuncular da çok sevdi ve aldı. Ardından ise oyun Playstation 5 ve PC için bu sene Remake olarak çıkış yaptı. Oyunun bu sürümü de Playstation sahibi olmayan bilgisayar oyuncuları için çok iyi oldu. Böylece oyunu PC sahipleri de deneyimledi. Sony, geçtiğimiz sene The Last Of Us Remake projesini duyururken yanında bir oyun daha duyurmuştu. Bu oyun da The Last Of Us Multiplayer olmuştu. Şimdi ise uzun süredir hakkında bir ses gelmeyen oyundan yeni bir haber çıktı.

The Last Of Us Multiplayer’dan Yeni Haber Geldi

İlk olarak 2022’de duyurulan The Last Of Us Multiplayer‘ın duyurusundan bu yana hiç bir fragmanı veya oyun için bir haber gelmemişti. En son bu yılın başlarından güvenilir bir kaynaktan oyunun geliştirme sürecinin yavaşladığı haberleri ortaya çıkmıştı. O haberden sonra ise oyun basınında oyunun yapımının durduğu hakkında bir haber çıkmıştı. Bu haberden sonra ise oyun hakkında bir haber duymadık ve yetkili biri de oyun hakkında bir açıklama yapmadı.

the last of us multiplayer 3

Şimdi ise Şirket bir Tweet ile bu söylentilere bir açıklık getirdi. Naughty Dog, oyun hakkında: “Birçoğunuzun The Last Of Us Multiplayer hakkında daha fazlasını duymayı sabırsızlıkla beklediğini biliyoruz. Stüdyomuzun şu ana kadar yaptığı işten inanılmaz derecede gurur duyuyoruz, ancak geliştirme devam ettikçe oyun için en iyisinin ona daha fazla zaman vermek olduğunu fark ettik. Ekibimiz, proje üzerinde ve yepyeni bir tek oyunculu deneyim de dahil olmak üzere geliştirilmekte olan diğer oyunlarımız üzerinde çalışmaya devam edecek; yakında daha fazlasını paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi. Şirket, bu açıklamayla birlikte oyunun hala geliştirme aşamasında olduğunu ve iptal edilmediğini de açıklamış oldu. Ardından ise Naughty Dog‘un yönetmeni, bugün attığı bir Tweet ile oyun üzerinde hala çalışıyorum dedi.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler