Cumartesi, Temmuz 27, 2024

NEO: The World Ends With You için Shibuya Fragman Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Square Enix, yaklaşmakta olan JRPG NEO: The World Ends With You hakkında yeni bir fragman yayınladı.

Oyun, 27 Temmuz’da dünya çapında PlayStaion 4 ve Nintendo Switch için çıkacak.

square enix accidentally leaks neo the world ends with you d d1ex.h720

Bu kısa video, yerel gençlerin çoğunun toplanıp kaynaşmayı sevdiği Tokyo’nun hareketli Shibuya semti olan oyunun ortamını kutluyor. Bunu yapmak için Square Enix, oyunun karakterlerini gerçek Shibuya‘nın konumlarına yerleştirdi. Ardından birkaç oyun görüntüsü izletti.

NEO: The World Ends With You, 2021 Yazında Epic Games Store’da PC için çıkacak.

Oyun hakkında

RPG klasiği The World Ends with You’nun uzun zamandır beklenen devamı olan The World Ends with You’nun baş kahramanı Rindo, Tokyo’nun kalbini keşfetmek için bir ölüm kalım savaşı olan uğursuz “Reapers’ Game”in ardındaki gizemleri ortaya çıkarmak için keşfediyor. katılmaya zorlandığı hayatta kalma. Bugün piyasaya sürülen yeni bir fragman, yeni bir karakter kadrosuna, canlı ve modaya uygun bir ekipman sistemine, oyunun aşırı şık aksiyon savaş sistemine ve çok daha fazlasına bir giriş sunuyor.

NEO: The World Ends with You , çarpıcı, anime tarzı Shibuya’yı hızlı oyun, besteci Takeharu Ishimoto’dan (THRILL Inc.) güçlendirilmiş bir film müziği ve unutulmaz bir deneyim yaratmak için ilgi çekici bir hikayeyle birleştiriyor. Oyuncular bu hareketli şehrin manzaralarını, seslerini ve kültürünü keşfedebilir ve tadını çıkarabilir, gösterişli savaşlarda müttefikleriyle birlikte canavarlarla savaşabilir ve “Orakçıların Oyunu” hakkında daha fazla şey öğrendikçe görevleri tamamlayabilir ve kaderlerini değiştirmek için savaşabilirler. el koydu.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler