Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Netflix Bir Kez Daha Zamlandı! Fiyatlar Yükseliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sürekli zam haberlerini görmeye alıştığımız Netflix için üzücü bir haber daha geldi. Henüz geçen hafta platformda fiyatların yükseldiğinden söz etmiştik. Aradan sadece 1 hafta geçmesine karşın bir zam daha açıklandı. Neyse ki bu kez zam sadece en yüksek paket olan özel paket için geçerli.

Geçen hafta fiyatları değişen standart paket ve temel paket için fiyatlarda herhangi bir değişiklik olmadığı görülüyor. Hem özel planda nasıl artılar sunulduğundan hem de değişen fiyatların ne seviyede olduğundan  söz edelim.

Zam Sonrasında Netflix Özel Plan Fiyatları Nasıl Değişti?

Geçen hafta açıklanan zam sonrasında özel plan paketinin 199,99 TL olduğunu görmüştük. Burada temel plan 99,99 TL’den 119,99 TL seviyesine ve standart paket de 149,99 TL seviyesinden 176,99 TL seviyesine çıkmıştı.

Özel paketin zam sonrası yeni fiyatı ise 229,99 TL oldu. Çok kısa bir süre içerisinde gelen yeni zam, şimdilik diğer paketler üzerinde etkili olmayacak ama yakın zamanda yeni zam haberlerini de görebiliriz.

Netflix

Bu arada merak edenler için özel paketin neler sunduğuna da bir bakalım. Özel plan kapsamında kullanıcılar 4 cihaza kadar aynı anda izleme yapabiliyorlar. İçerikleri Ultra HD kalitesinde izlemek mümkün olduğu gibi desteklenen 6 cihaz için de içerikleri indirmek mümkün.

Ayrıca Netflix Konumsal ses özelliğinin de bu paketle beraber desteklendiğini belirtelim. Evet en iyi paket ama gördüğünüz gibi fiyatları da sürekli olarak artıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler