Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Netflix’e Zam Geldi! Yeni Fiyatlar Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni yıl zamlarıyla beraber geldi. Zamlardan dijital servisler de nasibini almaya başladı. Son olarak Netflix cephesinden kötü haber geldi ve abonelik ücretleri için fiyatların değiştirildiği açıklandı. Peki Netflix’e zam yapılması sonrasında fiyatlar nasıl değişti?

Temel, standart ve özel paket seçimine göre yeni ve eski fiyatları karşılaştıralım. Zamlar ne seviyede bunu da görmüş olalım.

Netflix’e Zam Sonrası Yeni ve Eski Fiyatlar

Öncelikle şunu belirtelim ki yeni fiyatlar mevcut aboneler için hemen geçerli olmayacak. Kademeli olarak bir artış yapıldığını göreceğiz. Aboneliğini bugün için yenileyen kullanıcılar için de eski fiyatlar geçerli olacak. Fakat yeni üyeler için doğrudan zamlı fiyatların geçerli olduğunu göreceğiz. Fiyat karşılaştırmasını da hemen aşağı ekliyoruz.

Netflix’e zam

Zam Öncesinde Netflix Fiyatları (Aylık)

  • Temel paket: 99,99 TL
  • Standart paket: 149,99 TL
  • Özel paket: 199,99 TL

Zam Sonrasında Netflix Fiyatları (Aylık)

  • Temel paket: 119,99 TL
  • Standart paket: 176,99 TL
  • Özel paket: 199,99 TL

Fiyatlara baktığımız zaman %20-25 oranında bir fark oluştuğunu anlıyoruz. Netflix geçtiğimiz Eylül ayında da benzer bir şekilde zam yapmış ve fiyat artışlarını da doğrudan kullanıcılara yansıtmıştı.

Sonrasında Ekim ayında global anlamda bir zam haberi geldi. Aradan geçen birkaç ay sonra bir zam haberi daha duymuş olduk. Bundan sonraki süreçte fiyatlar ne zamana kadar sabit kalır bilmek zor. Zira artık sürekli zam haberlerine alışmaya başladık.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler