Cumartesi, Nisan 20, 2024

Netflix Games Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler çevrimiçi içerik platformu Netflix, uzun zamandır beklenen ve söylentileri sık sık internette dönen Netflix Games isimli mobil oyun girişiminin bugün itibariyle tüm abonelerin erişimine açıldığını duyurdu. Şimdilik beş oyunu içerisinde barındıran Games bölümü küresel çapta herkes tarafından oynanabilir durumda.

Pilot bölge olarak İspanya, İtalya ve Polonya’daki Netflix kullanıcılarına yapılan dağıtımın ardından şirket bugün itibariyle tüm Android kullanıcıları için Netflix Oyunları’nın kullanılabilir olduğunu paylaştı. Netflix Games hizmeti, Netflix abonelerinin herhangi bir ek ücret ödemesi yapmadan bir dizi gündelik mobil oyunlar oynamasına olanak tanıyan yeni bir ek girişim.

Netflix Games’in ilk beş oyunu:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game 
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up

Kaliforniya merkezli şirket Netflix Games ile ilgili duyuru makalesinde “daha yeni başlıyoruz” dedi ve önümüzdeki aylarda mobil oyun deneyimlerini geliştirmeye devam edeceklerini belirtti. Görünen o ki ilerleyen zamanlarda özellikle 2022 yılı başlarında Netflix Games kütüphanesine yeni oyunların eklenmesi muhtemel.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler