Çarşamba, Eylül 11, 2024

Nintendo Switch 2 Fiyatı Sızdırıldı! Ne Zaman Çıkacak?

Nintendo Switch 2 fiyatı için önemli bir sızıntı gerçekleşti. İddiaya göre konsol 499 dolar altında bir fiyatla satışa çıkacak.

Paylaş

Oyun konsollarında dinamiklerin değişmesini sağlayan Nintendo Switch serisinin yeni modeli geliyor. Uzun süredir gündemde olan Nintendo Switch 2 için fiyat ve çıkış tarihi bilgileri sızdı.

Nintendo Switch 2 için 2025 Yılını Bekleyeceğiz

Yeni sızıntının kaynağı olan Hideki Yasuda, hem oyun konsolunun fiyatı hem de çıkış tarihi konusunda bazı bilgileri ortaya koydu.

Japon analistin verdiği bilgilere göre devam serisi Haziran 2025 tarihinden önce duyurulacak. Yani yeni oyun konsolunun çıkışı için 1 yıldan az bir süre kaldı. Konsolun çıkış tarihinin öne çekildiği de gelen bilgiler arasında. Bunun nedeni ise mevcut konsolun satış rakamlarının ciddi şekilde düşmesi.

Gelelim fiyat konusuna. Aslında konsolun fiyatı için kesin bir rakam yok. Fakat ünlü analist bu konuda da bazı bilgiler elde etmiş. Bilgilere göre Nintendo Switch 2 fiyatı 499 dolar altında bir seviyede olacak.

BENZER:  Sins of a Solar Empire 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Nintendo Switch 2

Fiyatı değerlendirmek için hemen mevcut konsolun fiyatına bakmak gerekiyor. 2021 yılında karşımıza çıkan Nintendo Switch OLED, 349 Euro satış fiyatıyla sunulmuştu. Böyle bakıldığı zaman fiyat konusunda arada çok büyük bir uçurum olması söz konusu olmayacak.

Muhtemelen yeni konsol hakkında daha fazla detayı yılbaşından sonra almaya başlayacağız. Zira 2025 Mart ayından sonra, marka için yeni bir mali döneme giriş yapılacak ve bu dönemde Nintendo Switch 2 hazırlıkları hızlanmış olacak. Daha fazla sızıntı gerçekleşecektir. Belki sürpriz resmi açıklamalar da gelebilir.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler