Cumartesi, Temmuz 27, 2024

No Man’s Sky Ücretsiz Oldu! Acele Etmeniz Gerek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Keşif oyunlarını seviyor musunuz? Peki ya açık dünya temelli oyunlar? Eğer bu iki türden hoşlanıyorsanız No Man’s Sky’ı bir deneyin derim. Şimdi mutlaka aranızdan “denemek için bile oyunu satın almamız lazım” diyenler olacaktır. Tabii ki haklısınız. Peki ya size bu hafta sonu için güzel bir fırsat olduğunu söylesem. Evet No Man’s Sky ücretsiz oluyor.

Hafta sonuna özel olarak sunulacak olsa da oyunu ücretsiz bir şekilde oynamanız mümkün olacak. Üstelik hem PC hem de konsollar için geçerli olan bir kampanyadan söz ediyoruz.

No Man’s Sky Ücretsiz Oldu!

Oyunun yakın zamanda yeni bir güncellemesi duyuruldu. Omega paketi adı verilen bir paket. Bu paket önemli zira oyunu bir hayli fazla yeni öge ekliyor olacak.

Gezegenlerde görev desteği, gezegenlerdeki uzaylılardan alınacak yan görevler, yeni ögeler ve değişken özellikli görevler. Omega paketi olarak adlandırılacak olan bu paket, bir hayli geniş bir kapsama sahip olacak.

Yeni güncellemeden söz ettim çünkü oyun bu güncellemenin şerefine ücretsiz olarak sunuluyor. Oyuncular yeni Omega evrenini keşfedebileceği gibi, oyunu da deneyebilecekler.

No Man's Sky ücretsiz

Bu yeni keşif ne yazık ki uzun süreli olmayacak. Güncelleme şerefine yapılan kampanya hafta sonu için geçerli. 19 Şubat tarihinden sonra oyuna devam etmek için satın almanız gerekecek.

Ayrıca şu an için sadece yeni evreni keşfedebileceğinizi de belirtelim. Yani başta da dediğimiz gibi oyunu deneyimlemiş olacaksınız.

Güzel haber şu ki bu süre içerisinde oyun indirimli olarak sunulacak. Normalde 60 dolar olan oyunun 30 dolarlık bir fiyatla sunulduğunu göreceğiz.

Merak edenler ve oyunu bu kısa süre içerisinde de olsa denemek isteyenler için hemen şuraya bir Steam linki de ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. neden başlıkta sanki alinca bizde kalacak gibi bahsediyorsunuz ACELE ETMENİZ GEREK YOKSA BİR DAHA UCRETSİZ BULAMAZSİNİZ GİBİ sonuna da unlemleri çak tamam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler