Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Popüler Xbox Oyunları PS5 ve Switch için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox cephesinden radikal kararlar gelmeye devam ediyor. Xbox evrenini daha açık hale getirmek isteyen Microsoft, burada radikal kararlar almaya da devam edecek gibi duruyor. Son yapılan açıklamaya bakacak olursak bu yönde ilk karar, popüler Xbox oyunlarını PS5 ve Switch konsollara getirmek.

PS5 ve Switch Konsollara Gelecek Oyunlar

Geçtiğimiz akşam yayınlanan Podcast’e bakacak olursak ilk etapta 4 popüler oyunu diğer konsollarda göreceğiz.

CEO Phil Spencer tarafından açıklanan bilgi de doğrudan oyunların ismi dillendirilmiyor olsa da yeni raporlar bu oyunların hangileri olduğunu da net olarak gösteriyor.

Buna göre diğer oyun konsollarına gelecek olan oyunlar Gears of War, Sea of Thieves, Hi-Fi Rush ve Halo olacak.

Xbox Oyunları PS5 ve Switch

Xbox oyun konsollarına özel olan bu yapımların diğer konsollara da gelecek olması sevindirici. Ayrıca Xbox cephesinin tek planının bu olmadığını da söyleyebiliriz. Xbox oyunlarının diğer platformlar için yayınlanmaya devam etmesini bekliyoruz.

Tabii ki bir yandan da Xbox’a özel olarak kalan oyunlar sunulmaya devam edecek. Muhtemelen Microsoft burada güzel bir denge kuracak.

Yeni oyunlar ve oyun destekleri bir yana, yakın zamanda Xbox konsollar için donanımsal olarak yapılacak güncellemeleri de göreceğiz. Güncellemelerle beraber sunulacak olan yeni konsolların özelliklerinin neler olacağı da yakın zaman içerisinde belli olacaktır diye umut ediyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler