Cuma, Nisan 19, 2024

Nokia 5710 XpressAudio Özellikleri Neler? Efsaneye Bakış

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonlar popüler olmadan önce, dönemin kralı kimdi diye sorarsanız cevap basit. Nokia! Firma o kadar iyi bir konumdaydı ki cep telefonu pazarını domine etmişti. Fakat akıllı telefona geçiş sürecinde iyi işler yapamadı ve bir dev battı. Şimdi yoluna HMD Global çatısı altında devam eden Nokia, zaman zaman yeni cihazlar tanıtmaya devam ediyor. Nokia 5710 XpressAudio ise markanın son bombası oldu.

Sanıldığı gibi yeni bir akıllı telefon değil de eski bir cep telefonunun yeni versiyonu tanıtılmış oldu. Markanın efsane serileri bu şekilde yeniden canlandırma gibi bir huyu var. Peki bu yeni cep telefonu modelini öne çıkaran ne? Bakalım.

Nokia 5710 XpressAudio, İçerisinde Kulaklıkla Beraber Geliyor

Bir dönem çok popüler olan seri Nokia 5310 cep telefonuna çok benzer bir tasarımla gelen seri, eskiye dönüş modeli desek yeridir.

Yaşınız yetiyorsa zaten bu modeli gördüğünüz zaman, telefonu hatırlayacaksınız. 🙂 Yenilenmiş olan serinin en büyük özelliği ise içerisinde kablosuz kulaklıklarla beraber geliyor olması.

Nokia 5710 XpressAudio

Telefonun arka kapağını aşağı doğru kaydırdığınız zaman, Nokia imzalı kablosuz kulaklıklar karşınıza çıkıyor.

TWS kulaklıklar diğer cihazlarla da kullanılabiliyor. 4 saate kadar da kullanım sunuyor. Artık ses kalitesi nasıldır tartışılır.

Nokia 5710 XpressAudio

Nokia 5710 XpressAudio için teknik özelliklere geçtiğimiz zaman ise standart bir cep telefonu görüyoruz. 2.4 inç QVGA ekran, hemen altında fiziksel bir klavye bizi karşılıyor.

Sadece 128 MB RAM desteği olan telefonda Nokia’nın hala kullandığı Symbian S30 işletim sistemi yer alıyor.

4G desteği, 1.450 mAh değerinde batarya ve Bluetooth 5.0 desteği gibi özellikleri de olacak olan telefonun fiyatı ise 89 dolar olarak açıklandı.

Nokia 5710 XpressAudio

İkonik bir model olması nedeniyle tercih edileceğini düşündüğümüz modelin hangi ülkelerde satılacağı konusunda ise bir açıklama yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler