Cuma, Nisan 26, 2024

Nokia 7.1 için Android 10 Güncellemesi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Android 10 güncellemesi şimdi HMD Global’in muhteşem bütçe telefonu Nokia 7.1’e geldi!

Son birkaç gün içinde OTA güncellemesini alan Nokia PureView 9’un hemen arkasından, biraz daha uygun fiyatlı cihaz en son güncellemenin tadına varıyor. Güncelleme, Twitter üzerinden HMD Global Baş Ürün Sorumlusu Juho Sarvikas tarafından onaylandı. Nokia 7.1 cep telefonu piyasayada alabileceğiniz bütçe dostu bir telefon modeli ve Android 10 sürümüne kavuşması gayet harika bir haber.

Android One programının bir parçası olan güncelleme, Android 10’un Pixel sürümüne olabildiğince yakın. Akıllı Yanıt, hareket gezintisi, dahili sistem genelinde karanlık tema, gelişmiş gizlilik ve konum denetimleri ve aile bağlantısı seçenekleri gibi bir ton işletim sistemi iyileştirmesi ve geliştirmesi elde edersiniz.

Yaklaşık 800MB olarak ölçülen Nokia 9 PureView güncellemesi göz önüne alındığında, Android 10’u Nokia 7.1’e getirirken benzer boyutta bir güncelleme bekliyoruz. Ayrıca kulaklıkla dinlerken sesi artıran, filtreleyen ve ince ayar yapan benzersiz Ses Amplifikatör özelliğini de ekliyor

Diğer modellerde alacak

Önümüzdeki günlerde Nokia 7.1 cihazınızda OTA güncellemesinin var olduğunu görmeniz gerekiyor, bu nedenle cihazınız üzerinde Ayarlar > Sistem güncellemeleri yolunu izleyerek güncelleştirmenin mevcut olup olmadığını kontrol etmeniz, indirmeniz ve yüklemeyi beklemeniz faydalı olabilir. Nokia şirketi Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdiği bir paylaşımda da Nokia 7.2 modeli için Android 10 güncellemesinin yakın zamanda olduğunu belirten büyük ipuçları verdi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler