Cumartesi, Nisan 27, 2024

Nokia G10 için Detaylı Özellikler Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eski çınarlardan biri olan Nokia, yeniden hareketli bir döneme geçiş yapmaya hazırlanıyor. Nokia G10 ile tekrar yükselen bir grafik çizilmeye çalışılacak.

HMD Global bünyesinde duyurulacak olan yeni akıllı telefon bu ay gelmeyecek. 8 Nisan’a kadar zaman var. Ama bu telefonun özelliklerinin sızmasına engel olacak bir durum olmadı. Hem görüntü geldi hem de teknik donanım listesi sızdı.

Nokia G10 fiyatına göre bir telefon olacak

Hemen işlemci ile başlamak istedim. Telefondaki işlemci MediaTek Helio P22 olacak. Zaten fiyatına göre bir telefon dememin sebebi de tam olarak bu.

Çok çok iyi bir işlemci değil. Performans canavarı olacak bir telefon gelmeyecek. Ama bu kötü bir telefon gelecek olarak anlaşılmasın. Dedik ya fiyatına göre bir telefon.

RAM miktarı da buna göre olacak ve 4 GB RAM kullanılacak. Ekranda ise modaya uyulduğunu ve ekranda delikli kamera olduğunu göreceğiz. 6.38 inçlik ekranın o alt kısmında Nokia yazan bölümü ise yine bulunacak.

Nokia G10

HD+ çözünürlüğünde Nokia G10, kamera açısından ise biraz Mate modellerini anımsatacak. Daire şeklinde kamera olacak ve burada 48 MP ana kamera yer alacak. 5 MP ve 2 MP değerinde artık iki kamera da yine bu çember içerisinde yer alacak.

Bilinenler bunlar. Artık kalan özellikleri görmek için Nisan ayını bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler