Cuma, Mart 29, 2024

Nokia G11 Plus Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft’un sahibi olduğu akıllı telefon üreticisi Nokia, G11 isimli akıllı telefon modelini Şubat ayında piyasaya sürmüştü ve bugün şirket aileye Plus modelini ekliyor. Nokia G11 Plus; ön tarafta su damlası çentik tasarımı içerisinde 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası ve 6.51 inç boyutunda HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip ekran sunuyor.

Akıllı telefonun arka tarafına gelecek olursa 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 2MP çözünürlüğünde yardımcı kamera ve LED flaş ışığının bulunduğu dikdörtgen bir kamera kümesi yer alıyor. Dokulu arka panelde biyometrik kimlik doğrulama için parmak izi okuyucusu da yer alıyor.

nokia g11 plus

Nokia’nın resmi web sitesine baktığımız zaman G11 Plus’ın yonga setinden bahsedilmiyor. Akıllı telefon microSD kart desteği ile 512GB’a kadar yükseltilebilen 64GB dahili depolama alanı ile gelirken 4GB RAM sunuyor. G11 Plus; iki senelik Android işletim sistemi yükseltmesi ve üç yıl boyunca aylık güvenlik güncellemeleri vaadi ile birlikte geliyor.

Akıllı telefonun bilinmeyenleri arasında bataryanın mAh kapasitesi de yer alıyor fakat şirketin açıklamalarına göre üç günlük pil ömrü sunuyor. Normal G11 modelinde 5050 mAh kapasiteli batarya kullanıldığını göz önüne alırsak ya 5.500 ya da 6000 mAh kapasiteli bir batarya sunacak.

Nokia G11 Plus, giriş seviyesi bir akıllı telefon olduğundan 3,5mm jak girişine sahip ve USB Type C bağlantı noktası sunuyor. Göl Mavisi ve Kömür Grisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde gelen cihazın hangi pazarlarda satışa çıkacağı ve hangi fiyat etiketine sahip olacağı henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler