Cuma, Mart 29, 2024

Xiaomi Black Shark 5S Serisinin Özellikleri Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Black Shark 5 serisi, Haziran ayının başlarında küresel olarak satışa sunulmuştu. Şimdi ise gözler oyun telefonu serisinde yer alacak sonraki modellerde. Konu hakkında ise Digital Chat Station, Black Shark 5S ve 5S Pro için bazı özellikleri internete sızdırmayı başardı.

Black Shark 5S ve 5S Pro modelleri, Full HD+ çözünürlüğe ve ortalanmış bir delme deliğe sahip, basınca duyarlı 6.67 inçlik OLED ekran ile geliyor olacak. Şu an için net bir yenileme hızından bahsedilmese de Black Shark 5 serisindeki 144Hz yenileme hızı ile hemen hemen aynı olacağı iddia ediliyor.

black shark 5s
Xiaomi Black Shark 5S Serisinin Özellikleri Belli Oldu! 2

Her iki akıllı telefon modeli de Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden güç alacak ve SSD+UFS depolama alanı sürücülerini kullanacak.

Kamera tarafında gelecek olursak Black Shark 5S modelinin arka tarafında 64MP çözünürlüğünde ana kamera yer alırken Black Shark 5S Pro modelinde 108MP çözünürlüğünde ana kamera yer alıyor olacak. Her iki telefonda da 120W kablolu hızlı şarj desteğine sahip 4.790 mAh kapasiteli batarya bulunacak.

Bunlara ek olarak akıllı telefonlar, oyunculara yönelik oldukları için bir X ekseni motoruna, stereo hoparlörlere ve manyetik oyun tetikleyicilerine sahip olacaklar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler