Cuma, Nisan 26, 2024

Nokia XR20 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefon üreticisi Nokia bugün, uzun vadede tasarlanan yeni orta sınıf akıllı telefonu XR20 modelini duyurdu. Nokia XR20, çizilmeye, düşmeye, ısıya ve suya dayanıklı hale getirmek için ultra sağlam bir kasa ve en dayanıklı ekran camıyla birlikte geliyor. Son Nokia akıllı telefonları gibi, üç yıla kadar işletim sistemi güncelleştirmeleri ve 4 yıllık aylık güvenlik güncellemeleri desteği ile birlikte satışa çıkıyor.

Nokia XR20’nin öne çıkan teknik özellikleri

  • Şık kasa, MIL-STD-810H askeri standardına göre üretildi.
  • Corning Gorilla Glass Victus, çocukların kaprislerine, evcil hayvanların salyalarına, ayrıca düşmelere ve çizilmelere direnecek kadar güçlü koruma sağlıyor.
  • Nokia XR20’nin çift arka kamera kurulumunda 48 MP ana lens, 13 MP ultra geniş açı lens ve aydınlatma koşullarından bağımsız olarak ciddi ayrıntıların yakalanması için özel flaş ışığı bulunuyor.
  • Süper stabilizasyona sahip yeni SpeedWarp modu, önemli anları çekerken sarsıntıları engellerken, Gürültü Engelleme Modu OZO uzamsal ses yakalama, etraftaki gürültüyü engelliyor ve yalnızca istediğiniz sesleri yakalamanızı sağlıyor.
  • Nokia XR20, sesi OZO Playback teknolojisiyle çeviriyor ve ekstra yüksek sesli stereo hoparlörler aracılığıyla her canlı ayrıntıyı deneyimlemenizi sağlıyor.
  • Kablosuz şarj ve 18W hızlı şarj desteği, kablolardan kurtulmanızı ve daha hızlı şarj etmenize imkan tanıyor.

Nokia XR20 akıllı telefon fiyat etiketi olarak 549 dolara satışa çıkacak ve önümüzdeki aydan itibaren Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak. Cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz belirli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler