Cuma, Mart 29, 2024

Samsung’un Yeni Nesil Katlanabilen Telefonları Suya Dayanıklı Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni sızıntılar, Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy Z Flip 3 ve Z Fold 3 katlanabilen akıllı telefon modellerinin her ikisinin de IPX8 Sertifikasına sahip olacağını ve böylelikle çeşitli su kazalarına karşı dayanıklılığa sahip olacağını söylüyor. Yeni sızan bilgiler daha önce Max Weinbach tarafından yayınlandı ve şimdi derecelendirme sertifikasını tweetleyen Evan Blass tarafından onaylandı.

SlashGear’ın belirttiği gibi, telefonlar için söylentili IPX8 derecesi, Samsung’un katlanır telefonlar üretmeye başlamasından bu yana biraz endişe verici olan toza karşı dayanıklılığı kapsamıyor. (Bu açıklama, IP derecelendirmelerinin nasıl çalıştığını gözden geçirmek için iyi bir iş çıkarıyor.) Bununla birlikte, resmi bir su geçirmezlik derecesi, geçmişten beri pahalı olan cep telefonlarının dayanıklılığı konusunda endişe duyanlar için büyük olasılıkla bir rahatlama olacaktır. Ayrıca, telefonların, Samsung’un yıllardır suya dayanıklı olan amiral gemilerinin geri kalanıyla daha iyi uyum sağlamasına olanak tanıyacak.

Blass tarafından paylaşılan tweet, telefonların kamera ve ekran özelliklerinin yanı sıra Galaxy Z Fold 3 için mevcut olacağı bildirilen S Pen seçeneklerinden de bahsediyor. Büyük ihtimalle bu iki katlanabilen akıllı telefon modeli; basit su sıçramalarına, yağmur damlalarına ve ufak tefek su dökülmelerine karşı bir takım korumalar sağlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler