Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus 9T Modeli İptal Edildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devi OnePlus bu yıl sürpriz bir duyuru daha yayınlayabilir ve birçok OnePlus hayranını hayal kırıklığına uğratması muhtemeldir. Ünlü haberci Max Jambor‘a göre, OnePlus henüz piyasaya sürmediği ancak internete düşen sızıntılar ile haberdar olduğumuz OnePlus 9T akıllı telefon modelini piyasaya sürmekten vazgeçti.

Jambor, OnePlus 9T modelinin neden iptal edildiğini net olarak açıklamasa da, birçok teknoloji uzmanı, küresel çip sıkıntısının OnePlus’ın bu yıl OnePlus 9T’yi piyasaya sürme planını rafa kaldırmasının nedenlerinden biri olabileceği görüşündeler. OnePlus’ın eski stratejisinden – her yıl iki sürüm döngüsü – tamamen ayrılması da muhtemel. Durum ne olursa olsun, OnePlus 9T modelinin piyasaya çıkmayacak olması, özellikle “T” markalı akıllı telefonu bekleyenler olmak üzere birçok OnePlus hayranını hayal kırıklığına uğratıyor olacak.

oneplus 9t pch
OnePlus 9T Modeli İptal Edildi! 2

Geçen yıl, OnePlus’ın OnePlus 8T Pro’yu piyasaya sürmeyerek akıllı telefon stratejisini yeniden şekillendirdiğini de görmüştük ve bu birçok kişi için bir şok edici olsa da, 8T Pro modelinin piyasaya sürülmeme nedenlerinden biri, Shenzhen merkezli teknoloji firmasının bütçe dostu akıllı telefon grubuna daha fazla odaklanmak istemesiydi ancak bu yıl OnePlus 8T’nin halefini göremeyeceğimizi bilmiyorduk.

OnePlus 9 serisi hala satın alabileceğiniz en iyi amiral gemilerinden biri olduğu için şirketin bu yıl başka bir amiral gemisi telefona ihtiyacı olmayabilir. Bunun yerine şirket, önümüzdeki aylarda bir dizi yeni Nord markalı orta sınıf akıllı telefon çıkarabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler