Perşembe, Nisan 25, 2024

NVIDIA GeForce RTX 3060 için Bellek Kapasitesi Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

GeForce RTX 3060 modeli için çok fazla iddia var. Yeni seride küçük canavarlık görevini üstlenecek olan kartın bir Ti modeli hakkında bir temel modeli hakkında iddialar geliyor.

Önce Ti modelinin satışa çıkacağı söylendi. Sonra Ti modelinin ön siparişe çıktığı söylendi ve en son bu modelin ertelendiği iddia edildi. Bu modeli acaba rafa mı kaldırıyoruz derken sonrasında temel mod bilgileri sızdı.

GeForce RTX 3060 bellek kapasitesi nasıl olacak?

Son bilgi yeni ekran kartlarının bellek kapasitesi ile alakalı. RTX Ampere mimarisinin devamını getirecek modelde 12 GB 16 Gbps bellek bulunacağı ortaya çıktı.

GeForce RTX 3060

Açıkçası bu değer beklenenin üzerinde bir bellek kapasitesinin olacağını gösteriyor. Bellek bir yana, yine GA106-400 GPU biriminin de yeni ekran kartında boy göstereceği söyleniyor. 3840 CUDA çekirdeği olacağını da biliyoruz ama yine ne çıkış tarihi ne de fiyat aralığı hakkında yorum bile yapamıyoruz.

Bunlar için beklemeye devam etmek gerekecek. Tanıtılan modellerin dışında RTX Ampere mimarisine dahil olacak olan daha çok seri var orası kesin. E tabii ki rakip güçlü.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler