Cumartesi, Temmuz 27, 2024

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Modeli Ertelendi İddiası Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti, AMD’nin yani ekran kartı tanıtımından sonra daha önemli bir hale geldi. Yeni ekran kartının AMD sonrasında hemen tanıtılacağı ve Kasım ortasında da satışa çıkacağı söyleniyordu.

Haliyle önemli bir hale gelen yeni ekran kartlarının tanıtımını beklerken, bu haberlere zıt olacak bir gelişme yaşandı. Techradar tarafından verilen bilgiye göre ekran kartlarının çıkışı ertelendi.

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti ne zaman çıkacak?

İddialara göre yeni ekran kartlarının çıkışı 2 haftaya kadar ertelendi. Bu durumda ekran kartlarının çıkış tarihi de 2 Aralık olarak değişti.

Bundan önce söylentiler ekran kartının 17 Kasım tarihinde çıkış yapacağı yönündeydi. 2 haftalık gecikme sonrası Aralık ayına sarkma olduğu iddiası var ama dediğimiz gibi bu bir iddia.

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti

Stok sorunları yaşamamak adına böyle bir erteleme kararı aldığı söylenen markadan resmi bir açıklama ya da duyuru yok.

Yakın zamanda bir Çin sitesinde ön siparişe açılmasına rağmen, şimdi gecikeceğinin söylenmesi yeni ekran kartı için kafaları da karıştırmış durumda. Hangi iddianın doğru olduğunu NVIDIA açıklayacaktır. Duyurunun yapılmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler