Cuma, Nisan 19, 2024

NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti Fiyatları Sızdı! Yine Uçuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA’nın şu ana kadar tanıtmış olduğu en güçlü modellerden biri olarak gösterilen NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti ekran kartı için hala detayları bekliyoruz. Firma fiyat ve benzeri önemli detayları hala açıklamadı. Ama sızıntılar da durmadı.

Kartın fiyatı konusunda yeni bir sızıntı daha var. Yine bir perakendeci satış kanalı üzerinden söz konusu ekran kartlarının listelendiğini gördük.

Görselde yer alan ekran kartları MSI’ın özel serileri olarak dikkat çekiyor ama aşağı yukarı fiyatlar benzer olur diye düşünebiliriz. Peki gözüken fiyatlar nasıl?

GeForce RTX 3090 Ti Fiyatı Bir Hayli Yüksek Olabilir

Sitede yer alan görsel üzerinden değerlendirdiğimiz zaman birkaç farklı satıcıda MSI RTX 3090 Ti modellerinin listelendiği gözüküyor. Gaming ve SUPRIM X serisine ait olduğu gözüken fiyatlara göre yeni seri cüzdan yakacak.

Kaçırmayın: GeForce 511.23 Sürücüsü Çıktı!

Gaming modelinde 3.129 Euro yani yaklaşık 3.571 dolar gibi bir fiyat gözükmekte. SUPRIM X modelinde ise 3.201 Euro gibi bir fiyat yani yine yaklaşık 3.654 dolar civarında fiyat olacağı anlaşılıyor.

Her iki modelde de temel seriye göre %30-35 civarında daha yüksek fiyatlar söz konusu. Tabii ki bunlar resmi açıklama yapılmış fiyatlar değil. Haliyle içimizde hala bir umut var. 🙂

NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti fiyatları

Evet NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti fiyatları yüksek olacak ama belki bir ihtimal bu seviyelerde olmaz. Resmi açıklamadan sonra fiyatları yeniden değerlendirmeye alırız. Türkiye fiyatlarını ise bambaşka bir pencerede ele almak ve farklı bir noktadan değerlendirmek gerekiyor.

50-60 bin TL seviyelerini geçen ekran kartlarına alıştık. Haliyle 3090 Ti için Türkiye fiyatını şu an düşünemiyorum, düşünmek istemiyorum. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler