Cumartesi, Nisan 27, 2024

NVIDIA GeForce 511.23 Sürücüsü Neler Getirdi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nvidia’nın donanım duyurularına alıştık. CES 2022 döneminde birçok ekran kartı tanıtıldı. Hem mobil hem de masaüstü modeller geldi. Peki ya yazılım? Yazılım kısmı da unutulmadı. Bu kez gündemde NVIDIA GeForce 511.23 sürücüsü var.

Nvidia kullanıcılarını yakından ilgilendiren sürücünün ne gibi artılar getirdiğini merak ediyor olabilirsiniz. Yazımıza gelmişseniz cevabı bulacaksınız. 🙂 Sürücünün yeniliklerine geçiyorum.

NVIDIA GeForce 511.23 ile Gelen En Önemli Yenilik  

Yeni sürücü ile beraber gelen yenilikler içerisinde en önemli olanı DLDSR desteği. Yakın zamanda bu yeni teknolojinin tam olarak ne olduğundan ve ne sağlayacağından söz etmiştik. O içeriğimizin linkini hemen aşığı ekliyorum.

Kaçırmayın: NVIDIA DLDSR Duyuruldu

Bu güncelleme ile beraber artık DLDSR kullanımda. Peki başka başka neler var? 🙂

NVIDIA DLDSR

Son Çıkan Oyunlara Özel Düzenlemeler

Yeni sürücü, kısa süre önce gelen yeni oyunlar için de düzenlemeler getiriyor. Başta God of War PC sürümü için düzenlemeler geldiğini gördük. Oyunun Nvidia Reflex desteği ve DLSS desteği için düzenlemeler yapılırken, optimizasyon konusunda da iyileştirmeler yapılmış.

Onun dışında Monster Hunter Rise, Hitman III, Rainbow Six Extraction, GRIT yapımları için de düzenlemeler yapılmış durumda.

Tüm bunların dışında yeni sürücünün çözüme kavuşturduğu ufak tefek sorunlar da var. Zaten sürücünün sayfasını da buraya ekliyor olacağım. Daha fazla detaya sayfa üzerinden de ulaşabilirsiniz.

790-800 MB civarında olan güncellemenin şu an indirilebilir olduğunu da eklemiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler