Cumartesi, Nisan 20, 2024

NVIDIA, GeForce RTX Game On Etkinliğinde Neler Tanıtacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA, CES 2021 kapsamında özel bir etkinlik düzenleyecek. GeForce RTX Game On olarak isimlendirilen etkinlik için resmi paylaşımlar da gelmeye başladı.

En son NVIDIA resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve tanıtılacak olan ürünler hakkında ipuçları verdi. Peki, ne tanıtılacak?

GeForce RTX Game On etkinliğinden yeni ipuçları

Paylaşılan video sadece 9 saniyelik bir video. Bu nedenle çok fazla bir detay elde etmek mümkün olmadı ama hızlı hızlı gösterilmiş olan bazı görüntüler var. Bu görüntülerde yeni bir NVIDIA yongası, Outsiders oyunundan bir görüntü, GeForce RTX ifadesi göze çarpıyor.

Bunlardan net olarak bir şey çıkarmak mümkün değil ama şu var ki zaten tanıtılmasını beklediğimiz bazı ürünleri biliyoruz. Videoda da başta bir laptop görmemiz, yeni mobil ekran kartlarını işaret ediyor.

NVIDIA GeForce RTX 30 Mobility serisini göreceğimizi umut ediyoruz ve ipuçları da bunu doğruluyor. Yeni seri mobil ekran kartlarından sonra bir de masaüstü modelini görmeyi bekliyoruz. Bu modelin de RTX 3060 serisine ait olması olası gibi gözüküyor.

GeForce RTX Game On

Son olarak Outsiders oyunundan söz edelim. Videoda oyundan da bir sahne var. Bunun nedeni oyunun ışık izleme ve yeni DLSS teknolojisini destekleyeceği olabilir. Yani ona vurgu yapılmak istenmiş olabilir. Tabii ki bunlar için bekliyoruz. GeForce RTX Game On etkinliği 12 Ocak tarihinde ve tüm sorularımız da cevap bulacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler