Cuma, Mart 29, 2024

NVIDIA RTX 3000 Serisi için 12 Pinli Konnektör Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA RTX 3000 serisi ekran kartlarının bazı alışkanlıkları değiştireceği ve yeni bir dönem başlatacağı düşünülmekte. Yeni mimari zaten yepyeni bir döneyim demek. Bu değişiklikler tamam ama bu kez konu biraz farklı.

Kartların özellikleri bir yana Seasonic başka bir konuya adım attı ve NVIDIA RTX 3000 serisinde 12 pinli konnektör kullanılacağını doğruladı.

NVIDIA RTX 3000 için 12 pinli konnektör onay aldı

Bilibili isimli Çinli bir sosyal medya platformu üzerinden yayınlanan video, yeni ekran kartlarının konnektörleri için soru işaretlerini kaldırdı. Paylaşılan görsellerde 75 cm uzunluğunda çift 8 pin ve tek 12 pin ucun bulunduğu bir güç kablosu gözüküyor.

NVIDIA RTX 3000

Ambalaj kutusu ve doğrudan konnektörün kendisinin sızdırıldığı görsellerde, kutu üzerinde “NVIDIA 12-pin PCIe Molex Micro-Fit 3.0 konektör” ifadesini çok net okunuyor. Bu ifade bile bir nevi doğrulama.

Seasonic’e soracak olursanız, sızan konnektör şu an sadece test için kullanılıyor. Yani henüz hazır değil. Fakat bir taraftan da gelen iddialara göre 12 pinli konnektörleri çoktan NVIDIA RTX 3000 serisini için denemeler yapan adreslere gönderilmiş. Tabii konnektör için son kararı da tanıtım sırasında görebiliriz. Muhtemelen bu konnektör, Founders Edition modelleri için geçerli olan bir ürün olacak ama yine resmi açıklama şart.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler