Salı, Nisan 16, 2024

NVIDIA Türkiye, Hediye Oyun Kampanyasının Detayları

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA Türkiye, AMD ataklarına karşı farklı kampanyalarla cevap vermeye başladı. İlk atak oyun hediyesi oldu.

Birçok firmanın başvurduğu yöntemlerden biri olan oyun hediyesi kampanyalarına adım atan firma, Türkiye’den yeni ekran kartlarını tercih eden kullanıcılara güzel oyunlar veriyor.

NVIDIA Türkiye’nin hediye ettiği oyun hangisi?

Yeni kampanyaya katılıp hediye oyunlar almak için markanın en son seri NVIDIA RTX 3080 ya da RTX 3090 ekran kartlarından birini almanız gerekiyor. Ya bu ekran kartlarını alacaksınız ya da ekran kartlarının yer aldığı bilgisayar modellerinden birini alacaksınız

Seçili ürünlerden herhangi birini tercih ettiğiniz zaman kazanacağınız oyun ise Call of Duty Black Ops Cold War olacak. Neden bu oyunun seçildiği konusunda da bilgi verelim. Bu oyun seçildi çünkü yeni Call of Duty yapımı, yeni ekran kartlarının getirdiği önemli teknolojileri destekliyor.

Yani bir nevi NVIDIA, yeni teknolojilerimiz ne kadar başarılı bunu bu oyunda görün diyor. Desteklenen teknolojilerde hemen aşağıda.

  • NVIDIA Reflex
  • NVIDIA Ansel
  • NVIDIA DLSS
  • RTX
  • NVIDIA Highlights

Bu teknolojilerle beraber Call of Duty nasıl bir oyun deneyimi sunacak bunu göreceğiz. Son olarak NVIDIA Türkiye kampanyasının 10 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olduğunu da belirtmiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler