Perşembe, Mayıs 2, 2024

Old School RunScape, 20 Yıl Aradan Sonra Artık Steam’de

Paylaş

silkroad gaminggentr

Video oyunları geliştiricisi Jagex’in Old School RuneScape isimli oyunu – o zamanlar adı yalnızca RuneScape idi – 2001 yılında piyasaya sürüldü. Valve’in Steam mağazası ise 2003 yılında açıldı. O zamandan bu yana 18 yıl içinde, Jagex’in çok sevilen MMO’su Valve’ın hizmetine hiç gelmedi.

Hiç olmadığı kadar geç kaldı: orijinal Old School RuneScape nihayet Steam’e gelecek.

Jagex’in RuneScape evrenini daha fazla oyuncuya ulaştırma girişiminin bir parçası olarak duyurulan bu yeni sürüm, Topluluk Merkezi, kılavuzlar, makaleler, sanat eserleri ve videolar, üyelik paketleri ve başarılar için destekle tamamlanmış, özel olarak oluşturulmuş bir deneyimin parçası olacak.

Yeni sürüm aynı zamanda orijinal başlatıcının kullanıcılarının yanı sıra oyuncularla tam bir çapraz oynamaya sahip olacak. RuneScape şu anda 20. yılını kutluyor ve yılın geri kalanı için yeni bir içerik barındırıyor.

Jagex’in Old School RuneScape’i Steam’e gelme istekliliği şaşırtıcı değil. Aslında, Steam’de uzun süredir bulunmayan diğer MMO’lar da kısa süre önce mağazaya giriş yaptılar, Star Wars: The Old Republic dahil. Başka bir başlatıcı kullanmak istemeyen pek çok oyuncu ile, uzun yıllardır bağımsız kalan hizmetler nihayet Valve’a geçiş yapıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler