Pazar, Mayıs 5, 2024

Ölümlü Dünya 2 için Vizyon Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk filminin 2018 yılında yayınlandığı komedi yapımı Ölümlü Dünya için beklenen haber geldi. Filmin devam serisi olan Ölümlü Dünya 2 resmen duyuruldu. Devam filminin için yapılan duyuruyla beraber filmin nerede yayınlanacağının da kesinlik kazandığını eklemiş olalım.

Ölümlü Dünya 2, Sinemalara Geliyor

Aslında yakın zamana kadar filmin Disney+ üzerinden yayınlanması bekleniyordu. Fakat Disney+ tarafından son alınan kararlarla beraber yerli içeriklerin platformdan kaldırıldığı duyurulmuştu. Haliyle Ölümlü Dünya 2 için de yayın platformu değişmiş gözüküyor.

Verilen bilgiye göre film sinema salonlarında yayınlanacak. Vizyon tarihine gelecek olursak, vizyon tarihi ise 1 Aralık 2023 olacak.

https://youtu.be/KzGXUfH-KHk

Henüz film için detaylı bir fragman paylaşımı yapılmadı. Bunun yanında TAFF Pictures hesabından da yeni film için 29 saniyelik bir video yayınlandı. Videoda ilk filmde meşhur olan müziğin dışında bir detay gözükmüyor. Muhtemelen senaryo da kaldığı yerden devam edecek.

Oyuncu kadrosunda bir değişiklik olacak mı derseniz işte orası konusunda net bir bilgi olmadığını belirtelim. Eski kadro yerini koruyor ama yeni eklenen isimler kimler olacak bunu fragmandan sonra göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler