Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Deadpool 3 Filminin Dövüş Sahneleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sinema dünyasında yer edinmeyi başaran Deadpool serisi için yeni film hazırlıkları sürüyor. Deadpool 3 için hazırlıkların sürdüğü ve filmin önümüzdeki sene için planlandığı biliniyordu ama son gelişmeler serinin hayranlarını biraz daha heyecanlandırdı.

Zira çekimleri devam eden diziden yeni önemli kareler sızdırıldı. Yapımda yer alacak olan sürpriz de bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Deadpool 3 Serisinde Wolverine Karşımıza Çıkacak

Sızdırılan video ve görseller, filmin çekimlerine ait. Videoya baktığımız zaman filmde Deadpool 3 ile Wolverine arasında geçen bir dövüş sahnesi karşımıza çıkıyor.

Uzun süredir yapımda yer alıp almayacağı tartışılan Hugh Jackman hayranları için de bunun güzel bir haber olduğunu söylemek lazım. Dikkat çeken diğer bir detay ise Wolverine karakterinin kendine has kostümüyle filmde yer alacak olması.

Hugh Jackman tarafından canlandırılan karakteri daha önce birçok kez filmlerde gördük ancak çizgi romanlarda da yer alan o meşhur kostümüyle çok fazla karşımıza çıkmamıştı.

Yapılan paylaşımlara ve sızıntılara bakacak olursak, yine heyecan verici bir film geliyor diyebiliriz. Filmin planlanan vizyon tarihinin şu an için 3 Mayıs 2024 olduğunu da belirtelim. Tabii ki vizyon tarihinin değişmesi durumu söz konusu olabilir. Şu an için beklenen tarih bu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler