Cumartesi, Mayıs 4, 2024

The Witcher 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yeni Sezon Ne Zaman?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler oyun serisinin ekranlara taşınmış versiyonu The Witcher dizisi, yeni sezonla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir beklenen The Witcher 3. sezon için detaylar da belli oldu. Hem yeni sezon fragmanı yayınlandı hem de dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi verildi.

Fragmandan yola çıkacak olursak yeni sezon bir hayli aksiyon dolu olacak. Geralt, Jaskier ve Ciri’yi yeni sezonda yine bir arada göreceğiz.

The Witcher 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanıyor?

Aksiyon ve gerilim dolu olacak yeni sezon için farklı bir strateji uygulandığını belirterek başlayalım. Bu kez 3. sezon tek parça olarak yayınlanmayacak. Üçüncü sezonun 2 parça halinde yayınlanacağı açıklandı.

İlk parti yani ilk 5 bölüm 29 Haziran tarihinde Netflix platformunda yayına açılacak. İkinci partide ise 3 bölüm yer alacak ve bu ikinci partinin de 27 Temmuz tarihinde yayınlandığını göreceğiz.

The Witcher 3. sezon

3. sezonun neden iki parçaya bölündüğü konusunda bir bilgi yok ama muhtemelen ikinci partide yer alan bölümler aksiyonun zirve yaptığı bölümler olacak.

Ne diyelim artık dizinin yayınlanmasına kadar gelen fragmanlarla idare edeceğiz. Netflix tarafından yayınlanan ilk fragmanı da habere ekliyoruz. Hemen yukarıda izleyebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler