Cumartesi, Mayıs 18, 2024

The Witcher 3 Wild Hunt Zamlandı! Eski ve Yeni Fiyatlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Witcher 3 Wild Hunt zam furyasına katılan yeni oyun oldu. Oyunun Steam fiyatına çok kısa bir süre önce büyük bir zam geldiği açıklandı.

Eski fiyat ile yeni fiyatı karşılaştırdığınız zaman %300’ün üzerinde bir zammın söz konusu olduğunu görüyorsunuz. Gelin hemen yeni fiyatlarla eski fiyatları karşılaştıralım.

The Witcher 3 Wild Hunt Zam Sonrası Çok Konuşulacak

Oyunun standart sürümü kısa süre önce 60 TL gibi bir fiyatla satılıyordu. Aslında 59,99 TL. 🙂 Kısa süre önce yapılan indirimle beraber oyunun 15 TL seviyelerine kadar indiğini de görmüştük.

Kaçırmayın: The Witcher 3 Wild Hunt güncellemesi oyunu nasıl değiştirdi?

Fakat bu son zamla beraber fiyat uçtu. Zam sonrasında yapım 250 TL’ye kadar çıktı. Pardon bir dakika doğru bilgi verelim 249,99 TL. 🙂

%317 oranında bir zam görüyoruz. Peki bu zamdan sadece ana oyun mu etkilendi? Hayır. Diğer paketler için de zam var. Onları da aşağı listeliyorum.

Paket Yeni FiyatEski Fiyat
Witcher 3 Complete Edition399,99 TL74,99 TL
Witcher 3 Hearts of Stone89,99 TL19,99 TL
Witcher 3 Blood and Wine119,99 TL39,99 TL
Witcher 3 Expansion Pass199,99 TL49,99 TL

The Witcher 3 Wild Hunt zam sonrasında artık bu fiyatlarla satılacak. Her ne kadar yeni nesil güncellemesi almış olsa da sonuç olarak eski bir yapımdan söz ediyoruz. Buna rağmen oyun Steam zamlarından kaçamamış.

The Witcher 3 Wild Hunt 5 The Witcher 3 Wild Hunt 2 The Witcher 3 Wild Hunt

Hala oyunu satın almak isteyenler için bir haber daha verelim. Epic Games üzerinden, Complete Edition sürümü şu an için 75 TL’ye satılıyor. Ama Epic Games tarafında da zam yapılır mı ya da bu fiyat ne zamana kadar geçerli olur bilemiyorum. Biz şuraya Steam sayfasını şuraya da Epic Games sayfasını bırakalım. Fiyatlarda değişiklik olursa yine bir güncelleme yaparız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler