Pazar, Eylül 8, 2024

OMODA 5 Pro Fiyatı ve Özellikleri Duyuruldu

OMODA 5 Pro, 1.522.000 TL'lik başlangıç fiyatı ile satışa çıktı. Standart modele göre daha sportif özellikler sunan seride neler var?

Paylaş

Chery, Pro modellerinin satışına başladı. Tiggo 8 Pro Max ve Tiggo 7 Pro Max modellerinden sonra bu kez OMODA 5 Pro serisinin satışı başladı. Aracın detaylı olarak teknik özellikleri paylaşılmamış olsa da merak edilen bazı noktalar aydınlatıldı. Tabii ki fiyat konusunda da bilgiler geldi.

3 ayrı paket seçeneğiyle sunulacak olan yeni aracın özelliklerine ve değişen noktalarına bir bakış atalım.

OMODA 5 Pro ile Yeni Bir Deneyim

Dış kısmı daha sportif bir hale getirilen OMODA 5 Pro, hem ön bölümde hem de arka bölümde sportif hatlarını arttırmış durumda. Daha sportif bir görünüm kazanan aracın ölçüleri de değişmiş. Yeni model 4373 mm uzunluk değerine ve 2610 mm dingil mesafesine sahip.

İlginç bir şekilde ilk modelde 4400 mm uzunluk ve 2630 mm dingil mesafesi sunulmuştu. Aracın ölçülerinin kısalmış olması beklenen bir durum değildi.

OMODA 5 Pro OMODA 5 Pro

Bunun yanında artık yeni renk seçenekleri var. Siyah, beyaz, gri, mavi, beyaz siyah çift renk ve gümüş gri siyah çift renk seçenekleri sunuluyor.

18 inçlik yenilenmiş jant seçenekleri de sportif görüntüye biraz daha önem verenler için tamamlayıcı bir etki oluşturuyor diyebiliriz.

İç tasarımda da bir yenileme söz konusu. Bir kere yenilenmiş bir bilgi eğlence sistemi geldi. Araçta 24,6 inçlik tek parça bir ekrana var. İkiye ayrılmış olan ekranın bir tarafında standart gösterge paneli bölümü diğer tarafta ise multimedya ekranı karşımıza çıkıyor.

BENZER:  2024 Nissan Juke Tanıtıldı! Daha Yakışıklı

OMODA 5 Pro

Hemen alt bölümde daha sade bir döşeme alanı var ve vites topuzunun yer aldığı kısım yenilenmiş. Ahşap görünümlü kaplamaların öne çıktığı kısma kontrol butonları da eklenmiş. Eski seride yer alan akıllı telefon şarj alanının da konumu değiştirilmiş. Bu bölüm biraz daha sadeleştirilmiş olarak sunulmuş.

Hem vites kontrol butonu hem de direksiyon üzerinde yer alan butonların da değiştirildiğini eklemiş olalım.

OMODA 5 Pro Motor Özellikleri

Yeni modelde motor özelliklerinin değişip değişmediği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Yakın zamanda motor konusunda da detaylı bilgilendirmeler yayınlanacaktır. Motorun değişmeme ihtimalinin de yüksek olduğunu belirtelim.

Otomatik yanan farlar, kör nokta uyarı sistemi, aktif acil durum fren sistemi, akıllı sesli komut sistemi, ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar gibi artıları bulunan serinin fiyatına geçelim. Fiyatlar eskisi gibi ucuz değil.

OMODA 5 Pro

OMODA 5 Pro Fiyatı ve Paket Seçenekleri

Bu modelde 3 ayrı paket seçeneği olacak. Vision giriş paketi, Intelligent orta paket seçeneği ve Exceptional da en dolu paket seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatlar hemen aşağıda.

Fiyat Listesi

  • Vision – 1.522.000 TL
  • Intelligent – 1.662.000 TL
  • Exceptional – 1.782.000 TL

Eski versiyon ile karşılaştırıldığı zaman fiyatlar dikkat çekici derecede daha yüksek. Bu durum satışları nasıl etkileyecek göreceğiz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler