Perşembe, Nisan 25, 2024

Önemli Güncellemelerle macOS Monterey 12.4 Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cupertino merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Apple, Ekim 2021 yılında piyasaya sürülen macOS Monterey işletim sisteminin dördüncü büyük güncellemesi macOS Monterey 12.4 sürümünü piyasaya sürdü. Yeni sürüm ile birlikte kullanıcıları ilgilendiren önemli güncellemeler geliyor.

macOS Monterey 12.4 ve iPadOS 15.5 sürümleri ile birlikte Evrensel Kontrol (Universal Control) özelliği artık Beta sürümünden çıktı ve Apple’ın sorunsuz olarak kabul ettiği resmi bir özellik kategorisine eklendi. Evrensel Kontrol özelliği Mart ayında tanıtılmıştı ve birden fazla Mac ve iPad cihazınızı tek bir fare/izleme dörtgeni ve klavye ile kullanmanıza olanak sağlıyordu.

macOS Monterey 12.4 güncellemesini yüklemek için Sistem Tercihleri uygulamasının Yazılım Güncellemesi bölümüne gitmeniz yeterli olacaktır. Uyumlu ve destekleyen cihazlarda ilgili güncelleme indirmek ve yüklemek için görüntüleniyor olacaktır.

Ayrıca yeni işletim sistemi sürümü Studio Display için web kamerası kalitesini iyileştirmek amacıyla tasarlanan 15.5 ürün yazılımını da içermenin yanı sıra Podcast uygulamasını daha kullanışlı hale getiriyor. Artık Mac’te depolanan podcast bölümlerinin sayısını sınırlayan ve eski bölümleri otomatik olarak silen yeni bir Podcast uygulaması geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler