Perşembe, Nisan 25, 2024

iOS 15.5 Güncellemesi Geldi! Neleri Değiştirdi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS 16 sürümü Haziran ayında duyurulacak. Beta sürümler çıkış yaptı, güncelleme son kullanıcılara ulaştı derken iOS 16 sürümünün kullanımı Eylül ayını bulacak. Peki Apple boş mu duracak? Tabii ki hayır. iOS 15 güncellemeleri tam gaz devam ediyor. En son iOS 15.5 güncellemesi de yayınlandı.

Güncelleme ile çok önemli bir düzenleme, şaşırdığımız bir şey geldi mi derseniz gelmedi. Yine de yapılan düzenlemeler var. O zaman bu düzenlemelere bakalım ve yeni sürüm hakkında biraz daha fazla bilgi vermiş olalım.

iOS 15.5 ile Neler Sunuldu?

Güncellemenin 2 temel değişikliği, yeniliği getirdiğini söyleyebiliriz. Bunun yanında bir de hata düzenlemesi yapıldığını görüyoruz.

Kaçırmayın: Xiaomi MIX Fold 2 için bilgiler gelmeye başladı

Gelen yenilikler ve Değişiklikler

  • Apple Podcasts için otomatik depolama kontrolü diyebileceğimiz bir sistem geldi. Apple Podcasts için artık iPhone’da depolanan bölümleri sınırlayacak ve eskileri de silecek bir ayar özelliği olacak.
  • Apple cüzdan içerisinde Apple Pay Cash bölümünde yönetimi biraz daha kolaylaştırmak için “İstek” ve “Gönder” butonları düzenlenmiş.

Hata Düzenlemesi

  • Kişilerin ayrılması ya da varmasıyla başlatılan ev otomasyonlarının çalışmasını engelleyen bir hata düzeltildi.

iOS 15.5

Genel kararlılık iyileştirmeleri ve düzenlemeleri yapıldı demeye gerek bile yok. Neredeyse her sürümde zaten böyle bir uyarı olduğunu görüyoruz. Baktığımız zaman, başta da söylediğimiz gibi yeni sürüm aslında çok bir değişim getirmiyor. Artık bir sonraki sürümü bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler