Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus 7 Tanıtımı Yapılmadan Satışa Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemlerin en çok popülerlik kazanan markalarından birisi olan OnePlus yeni modelini internetten satışa sundu. Hemde daha tanıtımı yapılmadan.

Son dönemde artan telefon fiyatları tüm kullanıcıları etkiledi. Ülkemizde bu durum daha baskın yaşanırken performanslı telefonlara sahip olmak çok zor bir hale geldi. Artık 10 bin liranın üzerinde fiyatlara telefonlar bulunurken kullanıcılar telefon alamaz hale geldiler. Bu durum beraberinde uygun fiyatlı yüksek performanslı telefon ihtiyacını getirdi ve OnePlus bu durumu çok iyi değerlendirdi.

Çıkardığı uygun fiyatlı ve yüksek performanslı telefonlar ile popülarite kazanan OnePlus yeni cihazı OnePlus 7‘yi tanıtmadan satışa sundu. İnternetten satışa sunulan OnePlus 7 özelliklerinide haliyle belli etti.

oneplus

Giztop adındaki sitede satışa sunulan cihazın özellikleri belli oldu. Ancak en çok merak edilen konu fiyatı. 569$ fiyat etiketine sahip olan cihaz şuanda Giztop’da satışta. TL’ye vurduğumuzda ises fiyatı ortalama 3.100 TL’ye denk geliyor ki buda günümüz şartlarında bulunmaz nitelikte.

Cihazın özelliklerine gelecek olursak OnePlus 7 günücü son teknoloji Snapdragon 855 yonga setinden alıyor. Bu gücü ise 12 GB’a kadar Ram bellek seçeneği ile destekliyor. Bu performansı ise 6.5 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı ile yansıtıyor.

Günümüz telefonlarında aranan iyi kamera ise bu cihazda mevcut. Sitedeki verilere göre cihaz 48MP + 20MP ve 5MP olmak üzere üçlü arka kamera ve 16 MP ön kameraya sahip olacak. Çektiği görüntüleri 128/256GB hafızasında saklayacak olan OnePlus 7, 4000 mAh bataryası ile uzun kullanım sunuyor.

Tanıtım henüz gerçekleşmedi. Bakalım cihazın özellikleri gerçekten bu mu yoksa Giztop yanlış bilgiler mi aktardı?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler