Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Xiaomi Black Shark 2’nin AnTuTu Benchmark Skoru Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Black Shark ailesinin yeni üyesini 18 Mart tarihinde tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün ise ortaya çıkan AnTuTu Benchmark skoru cihaz hakkında bizlere yeni bilgiler veriyor.

Birkaç gün önce Geekbench testi ve çıkış tarihine dair bilgiler öğrendiğimiz Xiaomi Black Shark 2’nin bu seferde AnTuTu Benchmark testi ortaya çıktı. Büyük ihtimalle Blackshark Skywalker adını alacak olan telefonun skoruna bakıldığında 359.973 puan almayı başardığı görülüyor.

2340×1080 piksel çözünürlük sunan bir ekrana sahip olacak akıllı telefon gücünü Qualcomm’un piyasaya sürdüğü en son yonga seti olan 855’ten alacak. Testin 8GB RAM – 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ile yapıldığı görülse de firma 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sunacak bir modeli daha piyasaya sürecek.

black shark 2

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihaz, Liquid Cool 3.0 adı verilen özel bir sıvı soğutma ile beraber gelecek ve ekrandan parmak izi okuma sensörüne sahip olacak.

18 Mart tarihinde tanıtılacak olan Xiaomi Black Shark ailesinin ikinci modelinin fiyat etiketine dair bir bilgi yok. Lansman tarihi yaklaştıkça telefon hakkında yeni bilgiler ortaya çıkacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler