Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus 8 Ailesi’nin Piyasaya Çıkış Tarihi Belirlendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus beyciğim, 14 Nisan’da OnePlus 8 ailesini evrensel anlamda tanıtmak için bir etkinlik düzenleyecek ve tanıtım tarihinden sadece birkaç gün sonra, 16 Nisan’da Shenzhen merkezli şirket, Çin bölgesinde satışa başlayacak.

Çin’de ikamet eden kişiler şanslı çünkü şirket, öncesinden OnePlus ve OnePlus 8 Pro için önceden rezervasyon işlemlerini açmıştı ve ilk etapta rezervasyon müşterilerine teslimat gerçekleşecek.

Bugünden itibaren, Çin’de yerleşik olanlar artık OnePlus’ın resmi çevrimiçi mağazası JD.com ve Tmall aracılığıyla OnePlus 8 ve 8 Pro için siparişlerini ayırabilirler. Ancak, Çin’de hem OnePlus 8 hem de 8 Pro, lansman etkinliğinden bir gün sonra 17 Nisan’dan itibaren satışa sunulacak. İlginçtir ki, OnePlus, Çin pazarı için OnePlus 8 ve 8 Pro’nun fiyatını açıklamamıştır.

OnePlus 8 nelere sahip?

Önceki sızıntılara göre, OnePlus 8 Pro, Samsung Galaxy S10 ve Note 10 serisi akıllı telefonlardakine benzer delikli kamera tasarımına sahip olacak. Selefi gibi kıvrımlı kenarlara sahip olacak ve ekran panelinin boyutu 6.65 inç olacak şekilde, OnePlus 8’deki 6.5 inçlik panelden biraz daha büyük olacak. 8 Pro ayrıca ilk OnePlus telefonu olacak IP68 derecesi  ve  kablosuz şarj desteğini içerisinde barındıracak

OnePlus 8 ve 8 Pro’nun  da 5G bağlantısını desteklediği söylentileri var. Her ikisi de 8GB ve 12GB LPDDR5 RAM ile birlikte yeni başlatılan Snapdragon 865 işlemci ile güçlendirilecek. Duo üç depolama seçeneğiyle sunuluyor: 128, 256GB ve 512GB. OnePlus 8 Pro’nun 35W hızlı şarj teknolojisine sahip 4.500mAh bataryaya sahip olduğu söyleniyor.

Avrupa bölgesi için herhangi bir satış tarihine rastlamadık fakat muhtemelen hemen hemen 17-18 Nisan aralığında olacaktır. Gelişmeleri aktaracağız, takipte kalın

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler