Cuma, Mart 29, 2024

Snapdragon’lu LG Style 3 tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG cep telefonu piyasasında ki eski gücüne kavuşmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda LG’nin yeni cep telefonu LG Style 3 tanıtıldı. Cihazın özelliklerine ve fiyatına birlikte göz atalım.

LG çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

İlk önce cihazın tasarımına birlikte bakalım. Ön tarafta bizi 6.1 inçlik bir ekran karşılıyor. Bu ekran 1440p+ çözünürlükte ve OLED bir panele sahip.  Ekran içerisinde bulunan çentikte ön kameramız yer alıyor.

lg style3 daKn cover

Cihazın arka tarafına baktığımızda da bizi kameralar ve parmak izi okuyucusu karşılıyor. Genel olarak tasarımı ile göz dolduran cihazın donanımlarına yakından bir göz atalım. LG Style 3 gücünü Snapdragon’un 845 işlemcisinden alıyor.

Bu işlemcinin eski amiral gemisi işlemcilerinden biri olduğunuda belirtmekte fayda var. İşlemcimize 4GB Ram ve 64 GB Dahili hafıza eşlik ediyor. MicroSD kart desteği bulunan cihazın hafızası 512 GB’a kadar da yükseltilebiliyor.

Cihazın son olarak kamerasına birlikte bakalım. Arka tarafta bizi 48 Megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera ve  5 Megapiksel çözünürlüğünde bir derinlik algılayıcı sensör karşılıyor.

Genel olarak kamera dizilimi başarılı olan cihazın pil kapasitesi de 3500 mAh boyutunda. Kutudan Android 10 ile çıkacak cihazın fiyatı ise 350 dolar olarak belirlendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler